Whatsapp Viber Phone

Image title


Vozači u Evropi vide stvarnost u monohromatskom spektru, došli smo do zaključka prema bojama automobila koje su najviše puta izabrane predhodnih godina. A to su boje bele, crne. razne nijanse sive. Boje koje su dominantne na ulicama Evrope.

Boja koja je naviše na ulicama je bela, vezuje se zato da je to zbog količine elegancije koja ona pokazuje. Od 2007. godine broj belih automobila raste i sada je 30 odsto belih automobila zastupljeno u Evropi. Zajedno crna, siva i srebrna boja zauzimaju 75% automobila. Analiza koja je utvrdila procenat zastupljenosti prema boji izvedena je 2015. godine. 

Dok se korišćenje spektra ovih boja ne menja godinama, na jednom području ipak došlo je do malih izmena. Ove promene odnose se na hromatske boje. Tu se ističe plava boja kao najpopularnija na evropskim putevima, bez obzira na tip automobila. Boje koje su još zastupljene su crvena i braon. Uglavnom je crvena popularna na malim i srednjim automobilima dok je braon popularinija kod SUV modela. 

Više od polovine automobila u 2015. godini u Evropi imalo je luskuzni premaz sa metalik efektom.

Posetite nas i pogledajte šta nudi naš vozni park: http://www.rentacar-beograd-stars.com/

Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.