Whatsapp Viber Phone

Rent a car bez depozita

Potreban vam je automobil na duže ili kraće vreme? Na pravom ste mestu.
Kao renomirana agencija sa višegodišnjim iskustvom u iznajmljivanju automobila, trudimo se da svojim klijentima uvek ponudimo najbolji izbor vozila i najpovoljnije cene, pa smo zbog toga odličan izbor kada je rent a car Beograd u pitanju.
U našem asortimanu se nalaze vozila svih kategorija, bilo da vam je potreban manji, ekonomičan automobil za lakše kretanje po gradu, ili veće, komfornije vozilo pogodno za duža putovanja, više osoba, nepristupačne terene itd. Kod nas ćete svakako pronaći automobil prema svojim afinitetima i trenutnim potrebama, tu je sve – od ekonomske do lux klase.
Posebno interesantna opcija koju nudimo svojim klijentima jeste rent a car bez depozita. Ova opcija podrazumeva da kod nas odabrano vozilo možete rezervisati bez depozita, odnosno, bez ostavljanja unapred novčanog iznosa na ime rezervacije automobila – ugovorenu cenu plaćate prilikom preuzimanja automobila.

Rent a car bez depozita

Kada je bezbednost naših vozila u pitanju, možete se potpuno osloniti na nas. Sva naša vozila se redovno servisiraju, prolaze sve potrebne kontrole i detaljno se pregledaju nakon svakog korišćenja. Dakle, u pitanju su adekvatno održavana vozila koja ispunjavaju sve bezbednosne, ali i higijenske kriterijume. Tu je, naravno, i opcija punog kasko osiguranja.
Takođe, sa nama uvek možete računati i na najbolju moguću uslugu po najpovoljnijim cenama, pravi smo izbor ako vam je potreban jeftin rent a car.
Pozovite nas i uverite se u kvalitet bez premca.


Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber: +381 65 333 2 991
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.