Whatsapp Viber Phone

Image title


Verovatno ste se pitali šta označava nova oznaka BMW-a, njegovog novog odeljenja M. Koji je za oznaku uzeo BMW M, pored koje ima tri boje plavu, ljubičastu i crvenu. 

BMW je pri osnivanju novog odeljenja i odabiru nove oznake želeo da novi amblem ima nešto prepoznatljivo a opet novo i jednostavno. Na kraju je došao do rešenja, koje kada se nađe ispred ljubitelja ovog modela, na prvi pogled već će biti prepoznatljiv. Za početak slovo M označava Motorsport koji je povezan sa trkačkom istorijom kompanije, a svaka od tri zakošene i spojene boje ima svoju simboliku. Prema tome svetlo plava boja koja se nalazi na početku povezana je sa bojom bavarske zastave, sa druge strane nalazi se crvena boja koja vodi poreklo od američke kompanije Texaco. Ova kompanija je naftni gigant koja je 70ih godina prošlog veka bila partner BMW-u na trkačkim takmičenjima. A boja koja se nalazi između ove dve simbolizuje nekadašnju saradnju ove dve kompanije.

Pogledajte šta se sve nalazi u ponudi našeg voznog parka: http://www.rentacar-beograd-stars.com/

Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.