Whatsapp Viber Phone

Image title

Prva verzija Škodinog Superb modela se vezuje za 21. vek, iako je izvorni model stariji čak osam decenija.

Škpda je 1934. počela da proizvodi modele pod imenom Superb, što znači još davno u prošlom veku. Ovaj projektaj je bio zapazen i veoma vredan. Prva verzija je imala šestocilindrični motor zapremine 2.492 kubika i manuelni menjač sa četri brzine. Taj Super se mogao kupiti sa četri i šest sedišta, što je bilo zanimljivo.

Iz maja meseca 1936. datira sledeća generacija poznatija pod imenom tip 902.

Veoma je zanimljivo za to doba ubrzanog razvoja i prihvatanja novih stvari da je ovaj model bio salonskog tipa. Što znači da su zadnja dva reda sedišta bila okrenuta jedan prema drugom. 

Obzirom da je ovaj model, poznatiji kao Superb bio luksuzan automobil koji sa sobom donosio prestiž, ubrzo je bio ponuđen i u kabriolet verziji sa dvoje vrata. U malim količinama se proizvodio kao kabriolet, a kasnije nadograđen, i kao kombi, pik-ap, i kola hitne pomoći.

A danas ovaj model se vratio u još boljem izdanju, dimenzije su upečatljivije, vidi se da je auto veliki i luksuzan, Snažan. Veći je od predhodne verzije u sve tri dimenzije, lepši je pogotovo zadnji uvek problematični deo. Novi Superb ima ličnu notu i zaista ćete se osećati prijatno i udobno u ovom prostranom automobilu.


Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.