Whatsapp Viber Phone

Image title


Ovaj model prodavaće se pod imenom Ateca, a španski proizvođač je i zvanično objavio slike ovog automobila kao i tehničke detalje ovog SUV modela.

Konceptna verzija je predstavljena još pre godinu dana, a sada nam je stigao Seatov produkcijski model koji će se na tržistu takmičiti sa modelima automobila kao što su Nissan Qashqai, Renaut Kadjar, Ford Kuga, Hyundai Tucson, Mazda CX-5... Ovaj model je prilagođen, Seat je ublažio koncep 20V20 iz 2015. godine, i tako ga je prilagodio serijskoj proizvodnji. Točkovi na ovom modelu biće smanjeni, spoljni retrovizori su povećani, a sportskog su izgleda. Dinamičniji izgled ustupio je mesto konvencionalnijem dizajnu, koji je karakterističan za porodične automobile. 

Prvi Seatov SUV model opremljen je brojnim sistemom savremene asistencije, uključujući sistem kočenja pri malim brzinama. 

Svetska premjera Seat Ateca održaće se na auto-salonu u Ženevi, koja će se održati krajem marta. Do tada ćemo ostati u neizvesnosti što se tiče cene i većeg broja informacija o ovom novom Seatovom modelu automobila. 

Pogledajte ponudu voznog parka na našem sajtu: http://www.rentacar-beograd-stars.com/.


Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.