Whatsapp Viber Phone

Image title

Sajam automobila u Ženevi održavaće se od 1. marta do 13. marta 2016. godine. Ovo će biti 86. izdanje jednog od najznačajnijeg salona automobila u svetu. Mnogi od proizvođača već su uveliko pre početka najavilii šta posetioci mogu očekivati, dok su oni malo strpljivi obajvili to uoči same manifestacije u Ženevi. Navešćemo samo neke od premijera koji će biti na ovogodišnjem salonu automobila.

Za posetioce će salon biti otvoren od 3. do 13. marta, dok je 1. i 2. rezervisan za medijska dešavanja. Posetioci će imati priliku da među prvima vide svetske premijere vozila ili restilizovane modele, kao i konceptna vozila koja pružaju uvid u budućnost autoindustrije.

Neke od zvezda koje će biti najprimećenije su: Mercedesov C klasa kabrioleta, Audijev mali krosover Q2, Volvo će nastupiti sa luksuznim karavanom V90, dok Maserati predstavlja dugo očekivani krosover SUV model Levante. 

Neki od njih će se prestaviti sa električnim automobilima koji su za sada veoma popularni. Posebna poslastica za one koji vole sportske automobile će biti premijera Bugattija Chiron. 

Pogledajte naš vozni park na našem sajtu: http://www.rentacar-beograd-stars.com/.

Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.