Whatsapp Viber Phone

Image title


U ovom žiriju su se našle isključivo žene. Njih 17 iz 14 različitih zemalja odlučivale su koji je najbolji automobil u različitim kategorijama. Žene koje su birale ove automobile, su one koje se u njih razumeju. One pišu o automobilima i to je njihov posao. Na raspolaganju je bilo 294 aktuelna modela između kojih su one našle najbolje. 

Definitivnu i najznačajniju titulu je odneo luksuzni krosover Jaguar F-Pace. Njegova titula se vodi pod imenom SVETSKI ŽENSKI AUTO GODINE za 2016-tu.  Ovaj model osim što je proglašen za sveukupnog pobednika među jakim konkurentima, triunfovao je u još nekim katergorijama. 

U kategoriji nabolji putnički porodični automobil pobedio je automobil Honda Civic, dok je sportski autmobil koji je članicama žirija bio najprimamljivio bio Ford Mustang. Dok, kada je reč o automobilima u kategoriji niskobuđzetnih i pristupačnih, glavnu ulogu je dobio Honda Jazz. Na drugom kraju ovih stepenica, kao naluksuzniji izabran je Volvo S90.

Ovo je jedino takmičenje u kome dame imaju prednost kada su u pitanju automobili.

Posetite naš sajt i iznajmite vozilo po vašem izboru iz našeg voznog parkahttp://www.rentacar-beograd-stars.com/

Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.