Whatsapp Viber Phone

Image title

Peugeote je u svojoj proizvodnji doneo jednu veliku i suštinsku promenu umesto do sadašnjeg MPV vozila dobili smo jednostavan i tipičan krosover koju predstavlja druga generacija  modela 3008.  

Povećana potražnja za ovim modlom automobila na tržistu je verovatno povukla i ovog proizvođača da započne proizvodnju krosovera, mada je konkrencija u sveri SUV i krosovre modela veoma jaka jer su neki proizvođači kao što su Renaulti, Seat, Nissan i drugi koji su već tradicionalno jake marke Hyundai, Volkswagen i drugi proizveli ove modele i za sada prednjače u prodaji istih. Tako da se odmah, zaključuje koliko će težak posao imati novi model Peugeot 3008. Osvajanje kupaca pored ovakvih konkurenata neće biti ni malo laka, a uz sve to njegov predhodnik je bio potpuno drugačijeg kroja namenjen potpuno drugoj ciljnoj grupi. 

Novi krosover sa znakom lava postavljen je na mehaničkoj platformi EMP2, koja je teška oko 100kg. Ovaj model je duži za 8,5 cm u odnosu na predhodne generacije, a širina je ostala gotovo ista. Odtojanje od tla je 22 cm, kako bi ovaj automobil bio prilagođen terenskoj vožnji. Ovaj model je veoma komforan i udoban. Kada je reč o prtljažniku on je veoma prostran, zapremina gepeka iznposi 520l. 

Svetska premijera održaće se 2016. godine u oktobru, na sajmu automobila u Parizu. Nakon čega će stići i u prodajne salone. Cena modela nije još poznata, predpostavlja se da će ona biti saopštena uoči početka prodaje. 

Pogledajt na našem sajtu šta je u ponudi našeg voznog parka: http://www.rentacar-beograd-stars.com/

Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.