Whatsapp Viber Phone

Image title

Nova E klasa od Mercedesa biće predstavljena 6. juna. Kako bi zagolicao maštu svojih ljubitelja, Mercedes je objavio snimak kojim najavljuje premireru karavana svoje luksuzne limunzine. Samo malo vremena nakon predstavljanja limunzine, Mercedes će predstaviti novu prostraniju i bolje organizovanu verziju nove E klase. 

Snimak koji je objavljen kao promotivni materijal za ovaj model, upravo je fokusiran na veliki prostor kabine i prtljažnog prostora. A osim prostranosti koji će biti značajan preduslov  prilikom kupovine mnogih kupaca, ovaj snimak prikazuje i delove kao što su instrument tabla, kao i bočni deo automobila. 

Mercedes je za ovaj snimak izabrao model koji je najbogatije opremljen, sa kožnim paketom , ukrasnim drvenim detaljima u kabini koji dodatno doprinose eleganciji i visokom stilu koji Mercedes oduvek ima, kao i dvodelni panoramski krov... Nova E klasa postavljena je na MRA platformu, što će omogućiti da ovaj model bude dosta lakši od predhodne generacije. Ispod haube će se naći motor četvorocilindarski 2.0 litarski turbo benzinci ili dizelaši. 

Na našem sajtu možete pogledati šta je sve u ponudi našeg voznog parka: http://www.rentacar-beograd-stars.com/

Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.