Whatsapp Viber Phone

Image title


Počela je proizvodnja nove E klase. Dizajn novog Mercedesovog automobila nije tajna za automobilsku javnost još od januara kada su na internet dospele prve zvanične fotografije novog modela. Tada smo već mogli da vidimo da novi model kombinuje C i S klasu, a kupci će u vezi sa tim moći da biraju između dve opcije izgleda maske hladnjaka i prednjek branika. 

Prvi Mercedes nove E kalse sišao je sa proizvodne trake fabrike Sindelfingen u Nemačkoj. Mercedes je iskoristio tu priliku i izložio njegove predhodnike i podsetio na njegovu dugu istoriju. Sa 13 miliona isporučenih primeraka proizvođači kažu da je E kalasa najprodavaniji model automobila Mercedesa svih vremena. Posle prikazane nove E klase, biće predstavljen i karavan verzija, koja će takođe sklapati u istoj fabrici. U pogonu Sindelfingen fabrije zaposleno je 25.000 radnika, i svakodnevno se u ovoj fabrici sklopi 200 različitih modela automobila. Ne sumnjamo da je i ovaj model savršen, kao i svaki Mercedesov model koji odiše elegancijom i kvalitetom.

Pogledajte ponudu našeg voznog parka, i između ostalih, ponudu Mercedesovih vozila na našem sajtu: http://www.rentacar-beograd-stars.com/

Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.