Whatsapp Viber Phone

Image title


Svi ljubitelji ovog brenda automobila tvrdiće da je za BMW-ovu svetsku slavu zasluzna Serija 3 koja datira od 1966 godine. 

Sa sigurnošću se tvrdi da je BMW trojka najpoznatiji njegov model. Da li pretenciozno ili ne, takođe se tvrdi da ovaj model nije tada, kao ni sad, imala konkurenciju. Najbolja, napredna i uvek drugačija od svih. Cenjena zbog odličnog kvaliteta i izdrživosti.

Atmosfera koja obiluje ovaj sportski automobil, elegancija i konzervativnost dobija potpuno novo značenje sa specifičnim konstrukcionim rešenjem. Ni jedan drugi proizvođač nije mogao da iskopira tačan izgled i funkcije ovog modela automobila, način na koji skreće, položaj vozača za volanom koji je sličan kao kod drugih ali opet tradicionalno i neponovljivo drugačiji, i naravno drugačiji osećaj na menjaču... 

On je zvanično predstavljen 1975. godine, ali sasvim nepravedno se u mnogim tekstovima na temu ovog automobila preskače preteča Serije 3, a to je BMW Serije 02. 

BMW Serija 3, može se pohvaliti ne samo time što je izvožena na sva svetska tržišta nego je i sklapana u mnogim zemljama. Tako su takozvane trojke na samo iz Minhena, silazile sa traka u Meksiku, Egiptu, Sjedinjenim državama, Južnoj Africi, Rusiji, Kini, Indiji, Maleziji i Indoneziji. 

Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.