Whatsapp Viber Phone

Image title

Kompanija Star import, generalni distributer za Mercedes Benc vozila u Srbiji, Crnoj Gori i BiH promovisala je nedavno novog partnera - kompaniju Agrohim auto iz Niša.

Na svečanom otvaranju poslovno prodajnog-servisnog centra u Nišu glavna zvezda večeri je bio moćni GLE kupe, potpuno novi mercedes, koji je premijerno prikazan u našoj zemlji. Ovaj automobil po svojim karakteristikama predstavlja najbolji spoj automobila sportske, kupe linije i robustnost SUV vozila. 

Ovaj model je bio predmet mnogih razgovora te večeri, Merceds ja kao i uvek dao najbolje od sebe. Elegancija, luksuz i skupocenost su opet izasli u prve redove. Posetioci su bili očarani ovim automobilom, spojem i karakteristikama po kojem je Mercedes prepoznatljiv.

-Mi radimo neprekidno i raduje nas što što smo prepoznali kompaniju Agrohim auto kao sjajnog i odgovornog partnera sa novim prodajnim salonom i servisnim centrom u NIšu. Istakao je generalni direktor Start importa, Rolf Jirgen Zojerle.

Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.