Whatsapp Viber Phone

Image title

Restilizovana Opel Zafiora za 2017. pojaviće se na tržistu od jeseni. Ona je predstavljena početkom juna, njena cena iznosiće 17. 270 evra a od oktobra ljubitelji će moći da je kupe i vide u salonima. 

Promene koje su se desile na ovom modelu koji je koncipiran kao vozilo sa sedam sedišta, sada je uređen po najnovijim i modernijim karakteristikama koje primenjuje ovaj proizvođač. Zafirin spoljni lepši izgled čine dizajn prednjih farova, zajedno sa maskom za hladnjak. Svi vazni i bitni elementi kao što su displeji,  na dohvatr ruke su i vozaču i suvozaču.  Modernija tehnologija je takođe imala uticaj na unapređivanje ovog modela, pa je umesto predhodnog displej multimedijalnog sistema koji je bio smešten iznad centralne konzole, sada je zamenjen sedmo inčanim ekranom osetljivim na dodir, koji se nalazi niže unutar središnje konzole. Drugačiji je i dizajn volana.

Potrošnja goriva je u gradu 8,4l /100km a na otvorenom putu 9,5l /100km, emisija CO2 u kombinovanom režimu iznosi 160g/km.

Posetite naš sajt i pogledajte šta je sve u ponudi našeg voznog parkahttp://www.rentacar-beograd-stars.com/

Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.