Whatsapp Viber Phone

Image title

BMW je poznat po svojoj eleganciji i dobrom ukusu, kao pravi izbor organizatora i ovoga puta pokazao se kao odgovorni i pouzdani saradnik.

BMW i3 je  bio dostojan Londonskom Feshion Week-u te je izabran kao prevozno sredstvo, lepih top modela, koje su ujedno bile oduševljene izborom. Izgled koji je bio prepoznatljiv ovih dana u Londonu, i koji se na ulicama moga lako uočiti je bio mali automobil ružičasto-plave boje.

Ovaj brend je podržao ovu flotu električnim BMW i3 modelima, da bi bio lako prepoznatljiv, neobičan i upećatljiv kao znak same manifestacije u dizajnu su učestvovale sestre Daniela i Annette Felder, iz Nemačkog dizajnerskog studija Felder Felder.

Automobile su ukrasile svojim poznatim grafičkim motivom Florida Flamingo, sa ružičastim detaljima na svetlo plavoj pozadini. 

Neobičan izbor, i svakako neobičan izgled dopali su se svim učesnicama. Top modeli su imali taxi po svojoj meri na najvažnijem događaju u svetu mode.

U našoj ponudi se nalaze drugi elegantni i udobni modeli BMW-a: BMW 530XD I BMW 530i.

Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.