Whatsapp Viber Phone

Image title


U Pragu je češki proizvodjač prikazao delimično novi SUV model Škode. Produkcijski model je samo delimično prikazan a spekuliše se da će nositi oznaku Kodiak. 

Model je prezentovan na događaju povodmo saradnje 25. godine sa Volkswagenom. Kako bi uveličali događaj, Škoda je predstavila prototip SUV modela, publici. Ovaj model je veoma sličan po dimenzijama Volkswagenu Tiguan, a što se tiče dizajna podsećaće na SUV Koncept Vision koji je prikazan na nedavno održanom sajmu automobila u Ženevi. Već smo naveli da je prototip ovog modela prikazan samo delimično. Što se odnosi na to, da su predni i zanji deo bili prekriveni tako da je publika mogla videti samo središnji deo automobila kao i točkove koji su slično onima na Vision S-u.

Spekuliše se da će ovaj model nositi naziv Kodiak, što nije zvanična vest. A radni naziv je A-Plus SUV. Proizođač je izjavi da je prilikom proizvodnje prototipa uradio 47 prototipova. 

Svetska premijera ovog modela biće održana u Parizu, na jesen. 

Pogledajte šta je u ponudi našeg voznog parka na sajtu: http://www.rentacar-beograd-stars.com/


Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.