Whatsapp Viber Phone

Rent a car Beograd


Pojava interneta donela je mnoge promene koje prožimaju sve sfere života. Kako je broj korisnika sve veći, veliki deo kompanija je svoje poslovanje preusmerila u virtelni svet.

Rezervišite vozilo iz inostranstva


Rent a car Beograd je usluga koja je postala veoma tražena. Online putem možete rezervisati vozilo koje će vas čekati na aerodromu Nikola Tesla u dogovorenom vremenu. Pošto su korisnici ovih usluga u velikom broju stranci koji dolaze u Srbiju turistički ili zbog posla, omogućeno im je da rezervišu svoje vozilo na vreme i to online.

Između gradskog prevoza, taki prevoza i rent a car-a, treća opcija je najisplativija. Gradski prevoz je spor i neredovan, taksi vas ograničava vremenom i skuplja je opcija, dok je iznajmljivanje automobila u Beogradu odličan izbor. Iznajmljeno vozilo imate 24h na raspolaganju i vaše putovanje će biti prijatnije. Možete ići gde god poželite automobilom koji ste izabrali. Sva rent a car vozila su u odličnom stanju, tako da kvalitet ispunjava sve estetske, tehničke i sigurnosne zahteve. 

Potrebno je da popunite formu koja se nalazi na sajtu i za par minuta ste rezervisali željeno vozilo na određeni vremenski period. 

Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.