Whatsapp Viber Phone

Image title


Kako se nezvanično saznaje Volkswagen će ukinuti proizvodnju moderne verzje modela Beetla. Jer mu ovaj model ne donosi veliku zaradu.

Kao što znamo Volkswagen je doživeo veliki krah, te je morao da proveri i preispita koji automobili mu donose profit kako bi se ova kompanija postepeno oporavljala. Na ovaj način pravi planove kako bi se šteta i gubitak novca u prošlom vremenu nadokadila. Napravljena nova buba po ugledu na onu staru koja je imala veliku popularnost, mogla bi biti žrtva. 

Njihov plan je da se fokusiraju na automobile koji su na tržištu najviše traženi kao što su SUV i krosover vozila. Ovi modeli predhodnih godina beleže veliki rast prodaje, odnosno potražnje pa su se i najveći proizvođači orenuli ka proizvodnji njih.  Takođe smo saznali da se naglašava prestanak proizodnje do 2018. godine, mada nemački proizvođač tvrdi da su sve ovo medijske spekulacije. 

Pogledajte naš sajt kao i šta je u ponudi našeg voznog parka: http://www.rentacar-beograd-stars.com/

Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.