Whatsapp Viber Phone

Image title


U izložbenom prostoru šest hala Beogradskog sajma od 16. do 23. marta biće izloženi modeli automobila koji će posetioci moći da vide. Već sada postoje naznake na osnovu broja izlagača i zaintresovanosti posetilaca da će ovoga puta biti rekordan broj posetilaca sajma automobila u Beogradu. Petnestak dana pre sajma organizatori su došli do zaključka da će ovu manifestaciju koja je inače najveća što se tiče auto-moto industrije u regionu, primiti oko 140. 000 posetilaca. 

Predstavićemo vam čije sve modele možete očekivati na sajmu: Mercedes, BMW, Audi, Citroen, Škoda, Honda, Hyundai, Volvo, FIAT, Ford, Suzuki, Peugeot, Mitsubishi, Kia, GAZ, Nissan, Dacia, Jaguar i drugi. 

Možete očekivati brojne premijere kao što su premijere novog: Mercedesa E klase, Renault Megana, Renault Talisman, Opel Astru, Audi Q7, BMW X1, Mazdu MX-5, Fiat Tipo, Kiju Sportag, Toyota Pirus kao i Toyotu Mirai sa pogodom na vodonik, a kao zvezda večeri očekuje se i prisustvo prestžne i luksuzne marke Bentley.

Sajam će biti otvoren svakog dana od 10 do 20 časova, pojedinačna ulaznica će koštati 300 dinara, grupna će biti 200, a grupna za učenike i studente će iznositi 150 dinara. Parking će se plaćati 100 dinara po započetom satu. Posebnu pogodnost moći ćete da imate za PORODIČAN DAN, kada će biti omogućena porodična poseta za oju će ukupna karta biti 500. dinara i odnosi se na porodice sa decom mlađom od 16 godina.

Posetite naš sajt i pogledajte šta nudi naš vozni parkwww.rentacar-beograd-stars.com

Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.