Whatsapp Viber Phone

Image titleStilski modernizovan i restilizovan Teslin Model S, po uzoru na modele X i 3, a najveće promene vide se na prednjem delu automobila. Prestavilji su novi osveženi model, gde je američki luksuzni proizvođač električnih vozila, predstavio i sadržaje koje će ovaj automobil od sada posedovati. Vozilo je sada opremljeno novim LED svetlima, a prednja maska podseća na onu kod SUV modela X.

Američki proizvođač pružio je kupcima nekoliko opcija za koje mogu da se opredele. Kao što su grejanje/hlađenje prednjih sedišta i HEPA sistema, koji prečišćava vazduh i zadržava bakterije podalje od kabine. Ovaj luksuni elegantni model razmišlja i o najmanjim detaljima vezanim za ugodnost budućih vlasnika. 

Promene u enterijeru vozila su male, on i dalje sadrži multimedijalni sistem ekran od 17 inča, koji podseća na tablet preko koga možete upravljati gotovo svim funkcijama automobila. 

Tesla Motors je saopštio da će ovaj restilizovani model uskoro početi da se proizvodi, kao i da će njegova cena bez državnih subvencija u SAD-u biti 71.500 dolara. 

Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.