Whatsapp Viber Phone

Image title

Lexus je predstavio novo automobilska sedište koje bi trebalo da olakša putovanje, i obezbedi ugodan boravak vlasniku u budućnosti. Moglo bi se reći da je ovo veliki i revolucionarni korak koji bi mogao da zameni konvencionalna rešenja koja se danas nude. 

Iako su se u proteklom vremenu nudila različita rešenja, koja su ipak ličila jedna na druge. Lexus je smislio nešto potpuno drugačije. Osnovna struktura ostala je manje više ista kod prethodnih ideja proizvođača, svi su svoje ideje usmeravali na anatomiju tela i njegovom što udobniijem boravku na sedištu, povećao se broj za podešavanje položaja, kao i funkcije grejanja i hlađenja. I dalje se postavlja pitanje da li će ovo novo ugodno i prijatno seište pod imenom Klinetik seat naći u jednom od svojih modela i možda preplaviti tržište. Ali svakako da je sigurno da je drugačiji od ostalih.  Preko čvrste konstrukcije, koja je ogoljena i vidljiva, razapeta je elastična mreža oblikovana po ugledu na paukovu mrežu. Određeni se mogu pomerati i prilagođavati anatomiji tela vlasnika. Ova podešavnja osmišljena su u cilju da vozač bude stabilan bez obzira na neravan put. 

Posetite naš sajt i pogledajte našu ponudu našeg voznog parka:  http://www.rentacar-beograd-stars.com/

Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.