Whatsapp Viber Phone

Image title

Porše je rešio da nekoliko dana pred prikazivanje druge generacije Panamere, zagolica maštu. Velika količina ljubitelja je negodovala izgled prve generacije, ali Porše ovog puta tvrdi da će ova generacija dati najbrži luksuzni sedan na planeti koji će biti totalno drugačije izdanje od svoje predhodne generacije. 

Kako se govori a uskoro ćemo to i videti, ovaj model je evolucija u dizajnu. Potpuno drugačiji prednji deo, elegantna linija i zadnji deo rađen po ugledu na 718 Boxster/ Cayman. Unutrašnji izgled bi trebao da izgleda po uzoru na Cayenneu, plus sa displejom od 12 inča koji je osetljiv na dodir. 

Sa nestrpljenjem će ljubitelji moći da vide ovaj model već 28 juna, na vebu. Luksuzni model koji će sigurno biti daleko od svog predhodnika, jer je Porše sebi zadao težak zadatak koji je rešio. A na vama je ostavio da ga ocenite.

Pogledajte na našem sajtu šta je u ponudi našeg voznog parka, i posetite našu rentacar agenciju: http://www.rentacar-beograd-stars.com/

Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.