Whatsapp Viber Phone

Image title


U poređenju sa svojim predhodnikom, ovaj naslednik ga je prostorno prevazišao. U Evropu stiže naslednik, model pod nazivom Ka+.

Ford je shvatio nedostatke vozila sa troje vrata, i rekao zbogom aktuelnom modelu sa troje vrata koji je delio platformu sa FIAT-om 500 i predstavio nam novi, prostraniji i moderniji gradski model sa petoro vrata. Ka+ je model koji je zasnovan na pretprodukcijskom konceptu iz 3013. godine. 

Konstrukcija automobila je ojačana, bezbednost je visoka. On je kraći od Fieste, ali je zato viši od nje. Za klasu vozila kojoj pripada ovaj automobil je ocenjen kao veoma prostran, sa prtljažnikom od 270 l, pri tome može se dodatno proširiti spuštanjem zadnjih sedišta. Jedna veoma nebična vest je da u automobilu postoji 21 odeljak za odlaganje raznih sitnica. Kao veliki konkurent I suparnik se izdvaja Opel Karl, najviše zbog slične cene.  Kako se saznaje prodaja će biti započeta u junu, a početna cena u Nemačkoj iznosiće 9,990 evra. 

Pogledajte na našem sajtu šta je sve u ponudi našeg voznog parka: http://www.rentacar-beograd-stars.com/

Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.