Whatsapp Viber Phone

Image title

Na predstojećem salonu automobila u Praizu između ostalih će premijeru imati i novi elektični Opel, koji će se pojaviti pod imenom Ampera-e. Kao veoma neobičan podatak zbog kojeg će se svideti veoma onima koji vole brzu vožnju je da ubrzava do stotke za samo 7 sekundi. Uvođenjem ovog modela, nemački proizvođač započinje novu eru u svojoj proizvodnji što se tiče čistih vozila na struju. 

Ovaj model poseduje petoro vrata i sedišta. U suštini a i sami ćete to zaključiti, ovaj model je prepakovani Chervolet Bolt. S obzitom da su oba modela urađena pod imenom iste kompanije, nije čudno što Bolt dobija svog evropskog blizanca. Prostran enterijer i udoban prostor omogućuju baterije koje su smeštene ispod poda vozila. Maksimalno ubrzanje ovog vozila je 150km/h. Veoma prostran i komforan je takođe i prtljažnik. 

Polovinom oktobra, kada  počinje sa radom i predstavljanjem modela pariski salon dobićemo više detalja o ovom kao i o mnogim drugim modelima koje željno iščekujemo.  Predpostavlja se da će cena ovog automobila iznositi oko 30.000 evra. 

Posetite naš sajt i pogledajte šta je sve u ponudi našeg voznog parka: http://www.rentacar-beograd-stars.com/

Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.