Whatsapp Viber Phone

Image title

Samo jedan dan pre prikazivanja ovog modela, Citroen je prikazao na Internetu fotografije ovog automobila i zagolicao maštu ljubuteljima Citroena. Model za 2017 godinu je mnogo drugačiji od prve dve generacije, a enterijer i eksterijer se potpuno uklapa u novu gamu vozila francuskog proizvođača. Na prvim fotografijama je predstavljena dvobojna verzija, u crveno beloj boji i bočnim štitnicima u stilu Citroena C4 Cactus, proizvođači su poručili da će postojati 36 verzija sa različitim bojama. 

Oprema je okarakterisana kao veoma bogata i raznovrsna, a uključuje i 3D satelitsku navigaciju, sa informacijama o izmeni u saobraćaju, upozerenja na vozila koja se nalaze u mrtvom uglu, asistenciju prilikom polaska uzbrdo, kao i detetkciju koja opominje na umor vozača.  Za one koji vole da prave vesele fotografije i kače ih na društvene mreže, ovaj auto ima posebno iznenađenje. Ovaj model poseduje sistem koji ima sirokougaone kamere povezane sa vebom. One beleže trenutke kada auto nije u pokretu, i odmah mogu fotografiju postaviti na bilo koju društvenu mrežu. 

Prvo prikazivanje Citoena C3 dogodiće se u Parizu na sajmu automobila u oktobru. 

Posetite naš sajt i pogledajte šta nudi naš vozni park: http://www.rentacar-beograd-stars.com/

Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.