Whatsapp Viber Phone

Image title


Početnici a možda i oni malo stariji se pitaju kako da razlikuju zimske od letnjih guma, a kako one univerzalne ? Prvo da rastumačimo veliku zabludu, ne razlikuju se gume samo po dubini šare. Već i po materijalu od koga su napravljene. 

većina proizvođača kada su u pitanju gume, predlaže da se one ne koriste više od šest godina. Naravno podrazumeva se da su sve to vreme, gume bile čuvane na pravi način i skladištene gde treba. Velika greška a izlazak iz trenutne situacije se često izjalovi, kupovina polovnih guma. Ne znate ni koliko su prešle, a i ne odbacuje ih neko zato što su dobre. Trenutno davanje manje novca nego za nove, koštaće vas duplo na kraju.  

Još jedna greška, koja se čini trenutnim rešenjem. Zimske gume vozite leti. U ovom slučaju mnogo habate gume, topite, trošite više goriva... Kada neko govori da je stavio sedamnestice, osamnestice. Ustvari govori o prečniku felne u inčama na koju se guma montira. Zapravo ne govori ništa bitno. 

Posetite naš sajt i pogledajte šta je u ponudi našeg voznog parka: http://www.rentacar-beograd-stars.com/

Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.