Whatsapp Viber Phone

Image title


Šta vi mislite o tome?

Na automobilima jedino što se kroz istoriju nije menjalo bile su crne gume. Izgleda da je došlo vreme za promenu i na ovu temu. Novi Opelov GT koncept sa crvenim prednjim pneumaticima, otvorio je jedno veoma zanimljivo pitanje da li nas u budućnnosti očekuju automobili sa gumama u boji. 

Inače, gume su crne boje zbog čađi koje se dodaje pri izradi guma kako bi se povećala izdržljivost i rok trajanja.

Opel je izlozio koncept malog sportskog dvoseda, a veoma uočljiv detalj kojim se izdvaja ovaj automobil su prednje crvene gume. One se uklapaju sa crvenim linijama koje se prostiru duž bočnih strana automobila. Kao što se dobro zna, tehnika bojenja gume postoji već veoma dugo ali nije bila nešto prihvaćena. Videćemo da li ce ovaj novi Opelov model uneti neke promene. Mozda će ova marka pokrenuti novi trend u dizajnu automobila. Gume u boji bi mogle da se kombinuju sa detaljima na karoseriji, čime bi se kupcima ponudio novi vid personalizacije njihovog automobila. Orginalnost je uvek na ceni!


Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.