Whatsapp Viber Phone

Image title

Ima onih kojima je hobi prikupljanje oldtajmera, oni su ljubitelji i zaista vole svoje ljubumce. Ali kada je u pitanju kvar ili zamena nekog dela, postaje pravi problem naći odgovarajuće. Zato se jedan od kvalitetnih i brendiranih marki pootrudio da napravi gume koje odgovaraju oldtajmerima iz šezdesetih, sedamdesetih i osamdesetih godina 20. veka.

Ovaj pneumatik je nalik onome kada su ovi oldtajmeri sišli sa traka za proizvodnju, samo naravno sa većim kavlitetom i dugorajniji od onih pre trideset ili četrdeset godina. Tehnologija je napredovala pa samim tim i kvalitet koji se nudi današnjim potrošačima.

Danas najsavremenija tehnologija je napravila Donloup gume za Sport Classic koji je zadržao autentičan izgled guma oldtajmera ali veće prijanjanje i stabilnost. Po suvom i kišovitom vremenu, ove gume se ponašaju skladno i bezbeno na putu.

Posetite nas na našem sajtu kao i u našoj poslovnici, izaberite auto u skladu sa vašom željom. Naš sajt:  http://www.rentacar-beograd-stars.com/

Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.