Whatsapp Viber Phone

Image title

Na predstojećem auto-salonu u Parizu, japanski proizvođač će predstaviti model automobila Ignis za evropsko tržište. Ovaj model odnosno njegova nova generacija imala je premijeru u Tokiju, krajem septembra 2015 godine. Shodno ovom podatku, uviđamo da je proizvođač tek kroz godinu dana odlučio da ovaj mali krosover treba da se pojavi na evropskom tržištu. 

Model je zasnovan na konceptu i-M4, koji je prvi put predstavljen na ženevskom salonu automobila 2015. godine. Ovaj automobil nije klasičan krosover, ali poseduje podignutu kabinu i može se kako se ocenjuje svrstati u kategoriju FIAT Pande. Suzuki nije objavio za sada dimenzije za svog miljenika koji će izaći na evropske puteve. Ali se smatra da ne odstupa od onih koje posesuje i-M4.  Kada je upitanju motor, u ponudi će se naći  trocilindarski 1.0 Boosterjet turbo-benzinac sa direktnim ubrizgavanjem goriva. A kupci će moći da izaberu i verziju sa pogonom  4*4. 

Tačne detalje saznaćemo kada se u Parizu budu otvorile kapije salona automobila, koji je u septembru. Do tada će oni kojima su se ovi mali detalji dopali, morati da se strpe. 

Pogledajte na našem sajtu šta je u ponudi našeg voznog parka i posetite nas: http://www.rentacar-beograd-stars.com/

Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.