Whatsapp Viber Phone

Image title

Na sajmu automobila koji je počeo 29. septembra mnogi proizvođači su prikazali najbolje iz svoje porodice. Dačija je odlučila da svoju osveženu liniju restilizovanih vozila prikaže u najboljem mogućem izdanju. Pored redizajnirana četri modela, ovaj proizvođač je prikazao i ponudu motora sa novim trocilidarskim benzincem. 

Modeli koji su izašli na sajam u Parizu su Logan, Logan MCV, Sandero i Sandero Stepway. Sva četri automobila dobila su nov izgled, prednje maske hladnjaka su izmenjene po ugledu na Duster. Oblik farova je takođe izmenjen kao i branik, a budućim vlasnicima će biti na raspolaganju i Led svetla.  Promene su se dogodile i u entreijeru vozila, kako na poboljšavanju kvaliteta materijala tako i na prostoru za odlaganje sitnica. Na zadnjem delu centralne konzole, obezbeđena je utičnica od 12V. Verovatno najbtnija novost za ljubitelje je uvođenje trocilindarskog 1. 0 litarskog SCe benzinca sa 75ks (56kW)

Posetite naš sajt i pogledajte šta se nalazi u ponudi našeg voznog parka: http://www.rentacar-beograd-stars.com/

Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.