Whatsapp Viber Phone

Image title


18. februara održaće se promocija koja će podsetiti na dugu istoriju i tradiciju Volvo karavana. A to je samo zagrevanje za prikazivanje novog Volvovog modela V90.

Prestavljanje novog modela automobila zapašće možda malo u senku zbog prikazivanja starijih modela na kojima je ovog puta stavljen akcenat. Volvo će nas provesti kroz istoriju koja je stvarana tokom predhodnih 60tak godina. U tom periodu ovaj švedski proizvođač na puteve je pustio oko šest miliona karavana širom sveta. Ovaj broj karavana inače predstavlja trećinu svih automobila koji su sišli sa Volvove proizvodne trake od osnivanja kompanij1927. godine. Što ukazuje na veliko postignuće i kvalitet ovih vozila.

Prepoznatljiv oblik karoserije, model automobila koji je pokazao veliki kvalitet. Bio je jedno vreme zaštitni znak ove švedske marke, započeo je Duettom iz 1953. zatim, Amazanom modelom iz 1974. godine...

Novi model automobila V90 je baziran na luksuznoj limunzini S90 sa kojom će inače deliti paletu motora.

Pogledajte šta nudi naš vozni park, posetite naš sajt: http://www.rentacar-beograd-stars.com/.

Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.