Whatsapp Viber Phone

Rent a car Beograd

Ukoliko vam je potrebno da na duži ili kraći period iznajmite automobil, na pravom ste mestu.
Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju. U našoj ponudi se nalazi veliki broj različitih automobila svih kategorija. Pronaći ćete i manje, ekonomične automobile, ali i one veće i luksuznije. Imamo automobil za vas i onda kada samo treba da završavate obaveze po gradu, ali i onda kada npr. planirate putovanje na planinu.
Sva naša vozila su kvalitetna i pouzdana. Zadovoljstvo naših klijenata nam je na prvom mestu, pa tako naši automobili ispunjavaju sve bezbednosne kriterijume, redovno se servisiraju, održavaju, čiste itd.

Rent a car Beograd

Trudimo se da idemo u korak sa vremenom i ispratimo sve veću potražnju za vozilima za iznajmljivanje kada je renta car Beograd u pitanju i svojim klijentima ponudimo najbolji odnos cene i kvaliteta pružene usluge.
Ako vam je potreban jeftin rent a car, tu smo za vas. Naša vozila ispunjavaju sve kriterijume kvaliteta i bezbednosti i to po najpovoljnijim cenama. Ukoliko automobil iznajmljujete na duži vremenski period, za vas smo pripremili posebne cene i pogodnosti.
Sa nama uvek možete računati na potpuni komfor i bezbednost, kao i na brojne dodatne opcije i pogodnosti kao što su rent a car bez depozita, korišćenje GPS uređaja, lanaca za gume, dečijih sedišta, puno kasko osiguranje i još mnogo toga.
Naše ljubazno osoblje vam je na raspolaganju 24h za sve potrebne informacije.
Pozovite nas i uverite se u naš kvalitet.


Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber: +381 65 333 2 991
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.