Whatsapp Viber Phone

Image titleVolkswagen je napravio SUV sa sedam sedišta samo za odabrano tržište, objavljeni video pokazao je samo na šta su njegovi proizvođači ciljali. A ovoga puta se može reci da je to osećaj nostalgičnosti prema davno napravljenom ali ne i zaboravljenom VW kombi TYP 2. Koji je dominirao ovim delom kontinenta više decenija. Amerikanci koji su praktično bili okupirano ovim modelom iz svoje želje kao i mnoge druge zemlje, dobiće nešto što će ih podsetiti na 20. vek i VW Kombi koji je njima dobro poznat. 

Model koji će izaći dobio je već naziv Atlas, a videćemo nadamo se uskoro i zašto. Rađen je po konceptu CrossBlue, pa će u velikoj meri dizaj podsećati na isti. U novi model moći će da se smesti sedam osoba, u tri reda sedišta. Dužina će biti 5, 04 m. Proizvodnja novog VW modela biće u fabrici Čatanoga koja se nalazi u Tenesi. Volkswagen Atlas biće predstavljen na salonu automobila u Los Anđelesu. 

Posetite naš sajt i pogledajte ponudu našeg voznog parka: http://www.rentacar-beograd-stars.com/

Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.