Whatsapp Viber Phone

Image title


U Ingolštatu sedištu u kompanije biće održana svečanost na kojoj će biti predstavljena druga generacija Audijevih Coupea. Otkako je 2015. godine predstavljena tada nova generacija Audija A4, ljubitelji Audijevih automobila željno iščekuju da se pojavi Audi A5. Što će se 2. juna i desiti, na veliko zadovoljstvo ljubitelja ove fenomenalne marke. 

Kako je najavljeno predstavljanje ovog modela, ostalo je još manje od mesec dana i Audi A5 će biti dostupan kako za javnost tako i za gledaoce. Ovom predstavljanju će predhoditi multimedijalni spektakl koji će početi 25. maja. Za ovaj spektakl su zaduženi članovi mađarske grupe koji će pomoću 55 video projektora prirediti 3D šou. Ovaj šou održaće se u Ingolštatu ispred zgrade Audi Forum. 

Audi A5 baziran je na istoj MLB mehaničkoj platformi koju koriste nova limunzina i karavan. Ovaj model takođe će koristiti i paletu motora Audija A4.

Pogledajte na našem sajtu šta se sve nalazi u ponudi našeg voznog parka: http://www.rentacar-beograd-stars.com/

Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.