Whatsapp Viber Phone

Image title

U Beogradu u svom komfornom i veoma lepo uređenom salonu MINI je predstavio i odpočeo sezonu svojih modela bez krova. Ovom prilikom uz punu pažnju publike MINI je u svom salonu imao premijeru tri nova modela, a to su MINI Cabrio, MINI Clubman i Mini John Cooper Works. Na veoma duhovit i dosetljiv način voditelj Ivan Ivanović je predstavio MINI Cabrio kao zvezdu večeri. 

Prilikom prezentacija o ova tri nova modela, prikazana je i nova ideja u kojoj je stavljen akcenat na zdrav život kroz MINI Gym, a prisutni su imali tu privilegiju da na trenutak zaborave na grad i gužvu i pobegnu odnosno da se nađu na plaži uz MINI Cabrio. Ovaj salon je jedini u Srbiji vodi računa o zdravlju kroz koncept MINI Gym, svi posetioci teretane mogu da imaju i trenera. 

Krovna površina se sklapa odnosno rasklapa za 18 sekundi, pri brzini od 30km/h. MINI Clubman je najveći MINI automobil ikada, poseduje veoma komforan smeštaj kao i veliku površinu za smeštanje prtljaga. A što se tiče neobičnog MINI JCW on može raviti brzinu do 245km/h.

Pogledajte na našem sajtu šta je sve u ponudi našeg voznog parka: http://www.rentacar-beograd-stars.com/

Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.