Whatsapp Viber Phone

Image title


Nešto malo pre Nove Godine, na naše tržište stigao je i novi krosover C-HR. Cena ovog Toyotinog modela startovaće sa 22.990 evra, u verziji sa benzinskim motorom. A varijanta sa hibridnim motorom imaće nešto veću cenu koja će biti 27.500 evra.

Samo mesec dana nakon početka proizvodnje ovog modela, na tržište kako i u većini zemalaj Evrope tako i u naše salone stigla je ova lepotica. Ljubiteljima, odnosno svim zaintresovanim potencijalnim kupcima nudi se u tri verzije. C-HR je potpuno orginalna i kada je u pitanju spoljašnjost a a isto tako verna svom novom dizajnu i kada je u pitanju unutrašnjost. Ono što se ističe kod dizajna je da se ovaj model bazira na otmenom stilu i odličnoj funkcionalnosti. 

Kupci koji izaberu najskuplju verziju sa najviše pogodnosti imaće tu ugodnost grejanja sedišta, zatamljena stakla kao i S-IPA sistem koji omogućava pomoć pri parkiranju, kao i prepoznavanje ključa u đepu vozača.

Posetite naš sajt i pogledajte šta je sve u ponudi voznog parka: http://www.rentacar-beograd-stars.com/

Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.