Whatsapp Viber Phone

Image title

Svi hibridni modeli od 1. jula mogu se nabaviti po nižim subvencionisanim cenama u Srbiji. Prvi i glavni među proizvođačima hibridnih vozila je japanski proizvođač, u našoj zemlji se nudi pet modela a to su Yaris hibrid, Auris hibrid, Auris Touring Sports (karavan) hibridRAV4 hibrid i Prius. 

Tojota je zamislila dobar plan kojim bi približila hibridna vozila odnosno učinila ih dostupnim i kupcima u Srbiji. Plan je dobio i naziv Toyota eko subvencija. Njena visina varira, u odnosu na cenu modela koju kupac izabere a iznosi maksimalno 3.000 evra. Ovaj proizvođač smislio je još pogodnosti za kupce u Srbiji, određenim danima koji će se nazivati hibridni dani kupci će moći da tetstiraju ove modele. Da dožive drugačije iskustvo sa vozilima koja su napravljena na drugi način. 

Prvi putnički hibridni model lansiran je 1997. godine i do danas Toyota je prodala preko 9.000 hibridnih automobila. U Evropi je svaki peti prodat Toyotin model, hibridni.

Posetite naš sajt i pogledajte šta je u ponudi našeg voznog parka:  http://www.rentacar-beograd-stars.com/

Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.