Whatsapp Viber Phone

Image titleFabrika koja već delimično radi, zvanično će biti otvorena uz ceremoniju i sve ono što prati jedno ovakvo veliko i značajno otvaranje. Ova fabrika se nalazi u Nevadi i u njoj se proizvode baterije za električne automobile.

Dobila je naziv Gigafabrika jer će do 2020. godine proizvesti na godišnjem nivo toliko baterija de će njihov ukupni kapacitet iznositi 35 gigavat sati, jedan je od ključnih preduslova je da u velikim količinama Tesla Motors proizvodi svoje modele na električni pogon. Na značaju otvaranja i početka masovne proizvodnje baterija je ukazala i porudžbina od 400. 000 modela novog pristupačnijeg električnog Modela 3, čija je cena iznosi 35.000 dolara u Americi.

2014. godine, kada je započeta izgradnja ove fabrike prvi čovek Tesla Motorsa je izjavio da će ova fabrika imati nultu emisiju kada je reč o zagađenju okoline. Smatraju da će do 2020. godine moći da proizvedu godišnje do pola miliona baterija, a time bi se ostvario uslov da Tesla Motors krene u masovniju proizvodnju pristupačnih modela. 

Možete pogledati na našem sajtu šta je sve u ponudi našeg voznog parka kao i uslove najma: http://www.rentacar-beograd-stars.com/.

Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.