Whatsapp Viber Phone

Image title


Kamere umesto retrovizora od 2019!

Na konceptnim vozilima nije retkost postavljanje malih kamera na pozicijama spoljnih retrovizora, ali ova tehnologija još uvek nije našla primenu u serijskim vozilima. BMW ce to promeniti vec do kraja ove dekade. Nemacki proizvodac izložio je na nedavnom sajmu elektronike (CES) u Las Vegasu koncept BMW i8 Mirrorless. Prototip koji je zasnopvan na standardnoj verziji i8 samo što je konvencionalnih spoljnih  retrovizora ima kamere. Oni isticu da je velika prednost postavljanje kamera umesto standradnih retrovizora, jer vozac iz automobila ima vecu preglednost i otvorenije vidno polje koje zauzima vecu površinu.

Potvrdeno je da se bavarska kompanija nece zadržati samo na protipu automobila, nego da ce do 2019. godine biti spremi za serijsku proizvodnju. Tvrde da ce kamere umesto ogledala povecati bezbednost u vožnji, a ocekuju i da ce zavhaljujuci boljim aerodinamickim karakteristikama one uticati na smanjenje otpora vazduha i potrošnje goriva. 

Pogledajte šta nudi naš vozni park na našoj stranici: http://www.rentacar-beograd-stars.com/.

Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.