Whatsapp Viber Phone

Image title


Naša prestonica je nastala 1841 godine i skriva prelepa mesta koja su krojila našu istoriju. Prelpa Knez Mihajlova koja vodi do Kalemegdanske tvrđave je svakako ono što morate obići ukoliko dolazite u naš lepi grad. Brinete da li će vam put biti ugodan i da li ćete prijatno stići na vaše odredište, pre puta ili tokom samog puta u pretraživač potražite renta car Beograd, i vaša briga će biti rešena.

Jesenji prizori se mogu smenjivati i ulepšati vam put ukoliko ste se odlučili da vam Beograd bude samo usputna stanica, takođe možete iznajmiti auto i ne morate razmišljati o svim onim sitnim a tako bitnim problemima oko prevoza. Ugodan put će vam pružiti svako naše vozilo za koje se odlučite, a samim tim ćete moći na pravi način da doživite Beograd okupan zlatnom bojom jeseni. Nađite vremena da prošetate i probate specijalitete u restoranima Skadarlije koji vam mogu pružiti i jedinstvene poglede na Beograd i sve njene lepote koje će vas opustiti.

Preporučujemo vam ne propustite ni jedno od navedenih mesta jer ćete samo uz ova mesta Beograd doživeti na pravi način, druželjubivi i gostoprimljivi ljudi koje ćete sresti rado će vam preporučiti još neka od mesta koja će vam oduzeti dah.

Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.