Whatsapp Viber Phone

Image title


Tvrdis se da će prvi automobil na električni pogon izaći na srpsko tržište sledeće godine, a biće predstavljen prvi put na Beogradskom sajmu uveren je osnivač Međunarodne grupe elektronskih eksperata. 

Prilikom predstavljanja projekta prvog automobila na električni pogon, ekspert iz ove grupe je rekao da su izvršena sva testiranja elektromagnetnih motora i sistema upravljanja baterijama, te da na osnovu toga je moguće je da se prototip završi za šest meseci. U našoj zemlji ne postoji još uvek ni jedna stanica gde automobil na električni pogon može da dopuni baterije. Shodno tome rečeno je da se radi na tome i da će prva stanica ovog tipa biti u Staroj Pazovi, takođe su napomenuti trenutni problemi u razvoju električnog automobila i registraciji. 

Eksperti su nas podsetili na to da se gotovom u svim zemljama svaki treći automobil pokreće na električni pogon. Kao i da je to budućnost. Samo je pitanje vremena kada će i u našoj zemlji 80% ljudi imati ove automobile. Istakli su da će se sve komponente proizvoditi u Srbiji osim baterija koje će se proizvoditi u saradnji sa Nemcima. 

Pogledajte šta je u ponudi našeg voznog parka: http://www.rentacar-beograd-stars.com/vozni-park.html

Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.