Whatsapp Viber Phone

Image title

Ljubitelji i vlasnici brenda Škoda imali su mogućnost da prisustvuju skupu ovih automobila na Avali, koji je bio održan 03. 10. 2016. godine. Po veoma lepom danu, koji je bio sunčan i topao okupilo se skoro oko sto učesnika svih generacija, a učestvovalo je oko 40 vozila ove marke. 

Ovom događaju osim Beograđana učestvovali su ljubitelji Škode i iz Novog Sada, Aleksinca, Jagodine, Rume... Vlasnici, ljubitelji uživali su u manifestaciji i to se videlo na njihovim licima. Pored raznih događanja organizovano je i glasanje za naj Škodu. Izbor se ogledao u tri kategorije a to su najčistiji motorni prostor, najbolje felne i za najlepšu Škodu. Pobedu na sva tri polja je odnela i najatraktivnija Škoda Oktavija A7 RS TDI. Modeli koji su dodatno uveličali ovaj događaj su modeli koji su straiji, ali veoma lepo i dobro očuvani.  Neki od njih su ušli u top tri ovog malog takmičenja na Avali. Svi učesnici i gledaoci bili su zadovoljni, organizatori su mislili i na mališane pa je stoga odlučeno da oni mogu besplatno da posete Avalski toranj.  

Posetite naš sajt i pogledajte ponudu voznog parka: http://www.rentacar-beograd-stars.com/ 

Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.