Whatsapp Viber Phone

Image title

Svoj najprodavaniji automobil Peugeot 208, tri godine nakon premijere, dolazi restilizovan u Srbiju. Ovaj model je odnedavno dostupan i na našem tržistu, po povoljnim i pristupačnim cenama. 

Peugeot 208 stiže na tržište sa proširenim spektrom boja, većim moggućnostima personalizacije, novom opremom i motorom. Još nesto novo je, da ovaj model ima oštre ivice na barnicima kao i to da ima nove i dugačija svetla za maglu. 

U višim nivoima opreme hromirani delovi neove maske daju 208ici novi 3D izgled. U kombinaciji sa prednjim svetlima za maglu, ovaj novi identitet vizuelno menja vozilo i čini ga širim. 

Po ugledu na krosover 2008 su stilizovana stop svetla sa zadnje strane. Boje koje sada ima u više nijansi i koje daju širok spektar izbora, sada su bolja za odrzavanje, takođeimaju i teksturu koja je otpornija. A istovremeno pri prelamanju svetlosti daju odsjaj koji itiče detalje. Sistem Active City Breake je nova funkcija, u vidu dodatne opreme. Ova tehnologija omogućava samnjenje mogućnosti sudara ili bar smanivanje njegove sile. 

U našoj ponudi možete pronaći Peugeot 308. 

http://www.rentacar-beograd-stars.com/

Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.