Whatsapp Viber Phone

Image title


Američki magazin koji godinama već rangira proizvode na svom tržištu, objavio je listu najgorih modela automobila. Njih ima deset, prema strogim kriterijumima kotirali su se na ova neslavna mesta. Podeljeni su prema klasama, a u segmentu kompantnih vozila našla se isto tako neslavno FIAT 500L .

Među testiranim automobilima u segmentu kompakthih vozila dobio je najnžu ocenu, međutim to nije najgore. Zabeležio je najniži skor od deset automobila i mogućih 100 poena on je dobio samo 31. 

Kriterijumi prema  kojima je ovaj američki izvršio ocenjivanje je: testiranje u vožnji, pouzdanost, zadovoljstva vlasnika i bezbednost. Vlasnici ovog modela jasno su se izjasnili da je zadovoljstvo pri voženju ovog modela ispod proseka. Te je na osnovu ovoga i ostalih kriterijuma koji su ispitani FIAT 500L proglašen za najnepouzdaniji automobil. 

Da nije postajala blagonaklonost i da izglasana niska ocena za FIATA 500L nije zbog predrasuda Amerianaca vezanom za FIJAT inače. Uverili smo se time da je strogi žiri Mercedesa kupe limunzinu CLA proglasio za najgori automobil u klasi luksuznih automobila. 

Posetite naš sajt i pogledajte šta nudi naš vozni park: http://www.rentacar-beograd-stars.com/

Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.