Whatsapp Viber Phone

Image title


Putovanje po snežnom vremenu može biti veoma uzbudljivo, ali takođe može biti i veoma opasno. Ako putujete negde, a napolju pada sneg i put je zaleđen, morate prilagoditi vožnju uslovima u saobraćaju. Pre svega morate i biti sigurni da je vaše vozilo spremno na takav put i imati zimske gume.

Pripremite se za zimsko putovanje tako što ćete prvo otići kod automehaničara da vam proveri kočnice, ulje, svetla, gume, izduvni sistem, grejanje i odmrzavanje. Takođe je dobro i da testira vaš akumulator, pogotovo ako je stariji od 3 godine. Zamenite sve pojaseve koji izgledaju oštećeno. Takođe, promenite ulje, ili pitajte mehaničara koje je ulje najbolje, jer niske temperature mogu zgusnuti ulje u kolima. Proverite nivo antifriza u hladnjaku. Možete koristiti pola vode i pola antifriza u hladnjaku, što će sprečiti hladnjak od smrzavanja na niski temperaturama. Zamenite istrošenje metlice brisača, zato što bi oštećene mogle da smanje vidljivost usled kiše ili snega. Bilo bi najbolje da imate bar pola rezervoara za gorivo. Proverite tečnost za pranje vetrobrana, možete koristiti tečnost koja je ocenjena na najmanje -40 stepeni C. Bilo bi dobro poneti i lopatice za čišćenje snega i leda, signalne rakete, komplet prve pomoći, automat za gašenje požara, mali alat, punjač za telefon, uže za vuču i slično..

Planirajte svoj put unapred, koristite uglavnom samo glavne puteve. Ako je moguće izbegavajte noćnu vožnju i vožnju po lošem vremenu.


Srećan put!

Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.