Whatsapp Viber Phone

Image title

Automobilski proizvođači počeli su ponovo da povećavaju motore, jer su utvrdili  da sve manji pogonski agregati neće moći da prođu nove stroge testove za emisiju izduvnih  gasova. Koji će se sprovoditi u realnim uslovima kako bi sve bilo ispitano. 

Automobili marki kao što su Volkswagen, General Motors i Renault moraće da porade na povećanju motora jer je zapremina njihovih motora spala na njima uobičajnu i manju od jednolitarske zapremine. Pod kojom već duži period proizvode  manje automobile. Zaključeno je da mali benziski motori izbacuju štetne čestice kao i ugljen monoksid, takođe zbog toplote koju proizvodi javlja se i azotni oksid koje je veći 15 puta od dozvoljenog. Veoma je jasno zašto se navodi da ovi automobili neće proći komisuju sa testovima. Ove glasine da će brendovi poput navedenih odpočeti povećavanje svojih motora zbog nedostataka radi kojih ne bi mogli da prođu testove potvruđuje i jedan od Renaultovih ljudi koji je odgovoran za pogonski sistem. 

Posetite sajt i pogledajte ponudu našeg voznog parka: http://www.rentacar-beograd-stars.com/


Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.