Whatsapp Viber Phone

Image title

Najavljeno je da će u narednom periodu na putevima u Srbiji biti povećana saobraćajna kontrola u cilju veće bezbenosti svih oni koji se nalaze na našim putevima. Ovo je period slava i velikih praznika, pa je time ulovljena i veća predostroožnost. Ona je usmeremna na kontrolisanje alhohola i povećane brzine na putevima. Kao i na ne korišćenje sigurnosnog pojasa, i nemanje opreme koja je u skladu sa zimsik uslovima. 

Pod strogim nadzorom saopštili su da se neće tolerisati ovakvi proputi,  i da će ovi i ostali biti sankcionisani. Obveštavaju da će povećati provera brzine kako ručnim radarima, kamerama tako i vozilima koje nazivamo presretačima. Brojevi koji su se bleželi tokom protekle godine su zapanjujući. 

U 2016. godine u alkoholisanom stanju zaustavoljeno je 50.000 ljudi. Sa prekoračenjem brzine ih je bilo oko 300.000, dok je za ne nošenje sigurnosnog pojasa zaustavljeno 160.00 ljudi. Apeluje se na vozače kao i njihove saputnike da zarad svoje bezbenosti paze na sigurnosni pojas, kao i da li u kola sedaju sa vozačem u alkoholisanom stanju. 

Posetite naš sajt i pogledajte šta je sve u ponudi našeg voznog parka: http://www.rentacar-beograd-stars.com/


Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.