Whatsapp Viber Phone

Image title

Novi mali Audijev krosover koji je svetsku premijeru imao u martu ove godine u Ženevi na sajmu automobila, počinje sa proizvodnjom. U Ingolštatu, ovaj model će izaći na svetlost dana jer u ovoj fabrici on ce svoje prve modle proizvesti. Ovaj pogon, je najveći Audijev pogon i druga po veličini fabrika automobila u Evropi. Neverovatan podatak je da sa trake iz ovog pogona godišnje siđe 500.000 automobila. odnosno jedan novi Audi na 30 sekundi. 

Osobine koje su karakteristične ovom modelu dugačak je 4,19m a visok 1,51 m. Kupci će moći da biraju između šest različitih pogonskih jedinica.  Bazni model dobijaće snagu od trocilindarnog 1.0 litarskog TFSI motora, a u ponudi će pored ovih biti i dva četvorocilidarska turbo benzinaca.

Snaga ovih modela se prenosi na zadnje točkove , pomoću šestobrzinskog manuelnog vozača koji poseduje novi Audi Q2. Kupcima će biti ponuđen i sedmostepeni S tronik sa duplim kvačilom. Novi Audi Q2 obećava dobru prodaju na tržištu pored ovakvih karakteristika ko bi mu odoleo!

Pogledajte na našem sajtu šta možete pronaći na našem voznom parku, i naravno posetite nas: http://www.rentacar-beograd-stars.com/

Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.