Whatsapp Viber Phone

Image title

Kako se saznaje sistem za daljinsko otključavanje ima manu koju su ustanovili istraživači sa jednog Univerziteta koji tvrde da je mana na Volkswagen ključevima za automobile. I shodno tome na meti hakera se može naći veliki broj automobila ove marke. Ustanovilo se još i da nisu u problemu samo Volkswagenovi modeli, već i ostali koji nisu u vlasništvu ovog proizvođača. Tvrdi se da će većina modela automobila koji su proizvedeni od 1995. godine do sada imati problem ove vrste. Taj broj automobila koji će imati ovu vrstu problema, koji se odnosi na ključeve i njihovu manu preći će prema studiji i preko 100 miliona vozila. Što će izazvati velike probleme kako valsnicima tako i proizvođačima modela koji imaju grešku koja se može podvući hakerima pod oko. 

Otkriveno je da haker može napraviti ovu elektronsku napravu od stvari koje poseduje svaka kuća. Time bi mogli da preseku i kloniraju kod kada vlasnik otključava svoj automobil. I tako sebi omogućavaju nesmetani pristup autu. Otkriveno je da se ova greška potkrala na velikom broju automobila proizvedenim u proteklih 20 godina, a najnoviji među ugroženima se pronašao Audi Q3. 

Posetite naš sajt i pogledajte šta je u ponudi našeg voznog parka: http://www.rentacar-beograd-stars.com/

Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.