Whatsapp Viber Phone

Image title

Neki bi rekli Mercedecova senzacionalna i sofisticirana zver, će po svim izgledima biti ograničena na proizvodnju od 2.000 automobila modela AMG GT R. Na premijeri koja je bila održana u junu, nije bilo reči o ograničenoj proizvodnji, ali ova vesta nam ukazuje na to da su se nemački proizvođači predomislili. Kako se saznaje u jednom razgovor jedan od ljudi iz Mercedesa je rekao da postoji mogućnost da serija bude limitirana. Vest koja će oduševiti ljubitelje koji su već naručili svoj primerak, ovog kako se predviđa jedinstvenog i skupocenog automobila kome  će cena veoma brzo rasti ako serija zaista bude ograničena. Kao jedinstveni primerci vlasnicima će moći da donesu veliko uživanje u orginalnosti ili veliku zaradu. 

Ali sa druge strane biće i onih razočaranih, koji su želeli tek da naruče ili koji su naručili već ovaj model ali su se našli ispod crte. Predpostavlja se da će većina primeraka biti na trkačkim stazama, ali isto tako je nazaobilazno da će ovaj moćan i ekskluzivan model zapasti za oko mnogim kolekcionarima automobila. Maksimalna brzina ovog modela, a nazivaju ga Zver iz zelenog pakla je 318 km/h, a ubrzava do stotke za tri sekunde. 

Posetite naš sajt i pogledajte šta je sve u ponudi našeg voznog parka: http://www.rentacar-beograd-stars.com/

Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.