Whatsapp Viber Phone

Image title


Ono što je sigurno, vozilo mora biti ispravno. Logično kao i do sada očekuje se da vlanik na tehnički preged doveze vozilo koje je ispravno. 

Postavlja se pitanje čemu onda ujidurma oko novih pravila povodom tehničkog pregleda. Ono što najviše pogađa vlasnike automobila je da će cena  biti veća kako se spelkuliše u medijima od 2. 000 do 4. 000 dinara u zavisnosti od automobila. Kriterijumi koji su do sada bili obavezni na pregledu biće pooštreni, neće se tolerisati nedostaci. 

Još jedna novina je da će se ubuduće svako vozilo koje prolazi tehnički pregled fotografisati iz svakog ugla iz kojeg se vidi tablica. Zbog dokaza da je automobil bio fizčki na tehničkom pregledu. Još uvek nije precizirano šta je to što će se zahtevati od vlasnika automobila, što će u najskorijem periodu definisati MUP. 

Za prijatan i ugodan put posetite naš sajt i odaberite vozilo shodno vašim potrebama: http://www.rentacar-beograd-stars.com/

Budite slobodni da nas kontaktirate Kontaktirajte nas

Rent a car agencija iz Beograda Stars - posluje dosta vremena kao jedna od vodećih kompanija za rentiranje vozila u Beogradu.

  • Adresa: YBC BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10i NISKO PRIZEMLJE BROJ 3
  • Tel/Viber 1: +381 65 333 2 991
  • Tel/Viber 3: +381 65 222 08 04
  • E mail: rentacarstars@gmail.com
  • Radno vreme: 00:00-24:00

Mi smo rent a car agencija sa dragocenim, višegodišnjim iskustvom kada je rent a car Beograd u pitanju.